събота, 28 юни 2008 г.

Джулая в Бургас 2008: Подуене блус бенд, Сънрайз с Жоро Мархолев, Фор, LAD, а на 3ти - Кен Хенсли и Джон Лоутън от Юрая Хийп!




Купонът за Джулай Морнинг в Бургас тази година, започва в 22.00 часа на 30 юни на Централния бургаски плаж край „Фрегатата", където ще бъде поставена специална сцена, и ще продължи до изгрева на слънцето.


С участието на:

Подуене блус бенд

Сънрайз с Жоро Мархолев

Фор

LAD

За първи път община Бургас подкрепя с всички средства традиционното отбелязване на празника Джулай морнинг в града.

Специално по този повод са поканени легендарните „Подуене блус бенд", които за първи път през новия век се събират в оригиналния си състав - Васко Кръпката, Цвъри и бате Влади. Заради многобройните си ангажименти ще отсъства само басистът Еко. В бургаския Джулай ще участват още „Сънрайз" с Жоро Мархолев , групите „Фор" и „LAD".

Голямата изненада за всички рокаджии е на 3 юли в Летния театър. Авторът на един от символите на рока и хипарството - култовото парче на Юрая Хийп July Morning - Кен Хенсли ще гостува на Бургас за "Джулая". Основателят и основен двигател от най-добрите години на Хийп идва в компанията на един от бившите вокали на Юрая Хийп, Джон Лоутън, заменил в групата Дейвъд Байрън.



Концертът им ще бъде на 3 юли в Летния театър, като до няколко дни започва продажбата на билети за концерта.

Те ще струват 15 лева и могат да бъдат намерени на касата на Летния театър и на пункт до Часовника.

Няма коментари: